Wie is Hetty Hermelijn2018-06-20T09:28:39+00:00

FysioCulemborg

“Ik ben Hetty Hermelijn”

“Aangenaam kennis te maken.”

Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Tot 1993 heb ik in een grote sportpraktijk in Amsterdam gewerkt. Deze praktijk was destijds dé praktijk voor de bekende profvoetballers. Hier heb ik veel expertise opgedaan ten aanzien van sportblessures. Vooral de diepe intensieve massagetechnieken zijn zeer doeltreffend bij spierklachten. Daarna ben ik terugverhuisd naar Culemborg en sinds augustus 1998 heb ik mijn eigen praktijk “.

 

Aanbeveling door specialisten

Hetty heeft zich binnen haar vakgebied sinds 2001 gespecialiseerd in orofaciale (kaak) fysiotherapie en heeft zich de afgelopen jaren verder toegespitst op de behandeling van duizeligheidsklachten en aangezichtsrevalidatie in de vorm van mime-therapie. Hetty is de enige geregistreerde orofaciaal fysiotherapeute in de regio West-Betuwe. “Er komen cliënten uit de hele regio naar Culemborg, omdat ze vaak zijn doorverwezen door bijv. hun huisarts, tandarts of specialist. Die zijn goed op de hoogte van mijn expertise op dit gebied”.
Patiënten voelen zich heel snel op hun gemak bij Hetty, omdat zij oprecht geïnteresseerd is in de persoon achter de klacht. “ Patiënten voelen zich hierdoor snel vertrouwd bij mij, waardoor wij samen vaak een relatie kunnen leggen tussen de lichamelijke en de emotionele kant van de klacht. Er wordt ook veel gelachen, ondanks klachten zoals een beperkte mondopening”

Wie is Hetty Hermelijn

FysioCulemborg helpt u bij kaakproblemen

Bel vrijblijvend (0345) 521 103